Wat te verwachten?

In 12 lessen naar jouw boek!

Deze cursus helpt je in 12 lessen van een hoofd vol ideeën naar een bevlogen boek met een boodschap. Naar een solide en goed geschreven verhaal met overtuigingskracht. Een verhaal waar je zelf bovendien volledig achterstaat, zodat je vanaf de eerste letter tot aan de signeersessie zelf de belangrijkste ambassadeur voor jouw boek kunt zijn.


Voor wie is de cursus?

De cursus Van Aaagh naar Boek helpt je om jouw boodschap in boekvorm te gieten.

Voor ondernemers, experts en mensen die denken anderen met hun verhaal te kunnen helpen of inspireren, is deze cursus interessant.

Zoek je een droog stappenplan? Dan is dit niets voor jou. Ik vertel je niet hoe het móet, maar laat je nadenken over jezelf, schrijven op basis van observaties en herinneringen, reflecteren op jouw motivaties en toegevoegde waarde.

Zo transformeer je de kennis en ervaring die al in jou aanwezig is, tot een bevlogen boek met een boodschap.

Wat jij leert

Met de juiste vragen, inzichten, voorbeelden, oefeningen en tips helpt deze cursus je om tot een stevig en bevlogen verhaal te komen: een boek met een boodschap. De weg is daarbij net zo bijzonder als het uiteindelijke boek.

Aan de hand van 7 modules en 12 lessen, leer je stap voor stap hoe je jouw verhaal 'bouwt'

Let op: dit is geen af te werken stappenplan naar een kant-en-klaar boek. Ik wil je met deze cursus iets leren over verhalen vertellen, maar ook over jezelf. Want bij het schrijven van een non-fictie expertboek, ben jij zelf de grootste bron om uit te putten!

JIJ LEERT:

  • Na te denken over jouw boodschap en jouw meerwaarde;
  • Hoe je - in jouw eigen stem - een verhaal vertelt dat overtuigt én de juiste mensen weet aan te spreken;
  • De manieren waarop je dat zo goed en meeslepend mogelijk doet;
  • De voor- en nadelen van uitgeven in eigen beheer of met een uitgever, zodat je daar een goede keuze in kunt maken.

Aan het einde van de cursus kan jij, vol zin en zelfvertrouwen, verder schrijven aan jouw boek.

Veel succes en plezier!

Waarom kan ik jou helpen?

Na het schrijven van mijn boek Habitat Rotterdam, Shaping City Life hielp ik anderen met Boek een Boek bij het schrijven van hun boek.

Onder de naam Studio Goldfinch schreef ik o.a. voor de Kunstbode, FD Persoonlijk, Dude Magazine, Heijmans Vastgoed, Vers Beton, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Open Monumentendag en Gemeente Rotterdam.

Menselijk
Elk verhaal dat ik maak, maak ik menselijk door de 'zachte' kant ervan op te zoeken. Of het nu gaat over architectuur of aardappels. Het menselijke is dat wat ons verbindt!

Ik hoop je met deze cursus te inspireren en motiveren tot schrijven vanuit je eigen stem en hoor graag je reactie!


Liefs,
Pris